Dominique Hendrickx blijft broertjes Philippaerts de baas in hoofdnummer van Knokke Hippique

Dominique Hendrickx blijft broertjes Philippaerts de baas in hoofdnummer van Knokke Hippique

Het is Dominique Hendrikcx die vanmiddag de CSI3* 1m50 tegen de klok rubriek op naam schrijft in Knokke. Hij kon er rekenen op de Zangersheide hengst Castor vh Molenhof Z (v. Catoki). Het tweetal kwam er ruimschoots op voorsprong met 58.73 seconden.

Quick results:

1. Dominique Hendrickx - Castor vh Molenhof Z
2. Olivier Philippaerts - Cigaret Jvh Z
3. Marc Dilasser - Arioto


Het is dan Olivier Philippaerts die met Cigaret Jvh Z (v. Clinton) in 60.60 seconden op de tweede plaats wist te eindigen. Hij ging de concurrentie aan met broertje Nicola Philippaerts die hier op Cayani SN (Cayado 3) kon rekenen voor een vierde plaats. Marc Dilasser en Arioto zien we dan terug op een derde plaats. 

Petronelle Andersson en haar Doryane Hdh eindigden op de vijfde plaats. Ook Gilles Thomas doet goede zaken met nog een zevende plaats van Indiana van T Heike. 

1m35

Stephan Verschuere is de beste Belg in de  1m35 rubriek in de tweesterren competitie. Met Iluna Kdw Z (v. Indoctro) zien we hem terug op een vierde plaats. Ines van den Bosch en haar NRPS merrie Vedette werden nog zevende. 

1m15

In het 1m15 doet Christoph Verheyen goede zaken door een tweede plaats te noteren met Clarissimia Z, terwijl Peter van Miegroet volgt op de derde plaats met Haendel d'Hyrencourt. 

Showrubriek

De Showrubriek is voor Josephine Lepage met Knick Knack die in 30.00 seconden naar de winst reden. Oscar van den Berghe en Orchid's Shamri grepen in 31.89 seconden nog de tweede plaats. 

Resultaten