Annelies Vorsselmans sleept prijs in de wacht in 1m50 Big Tour van Outdoor Gelderland

Annelies Vorsselmans sleept prijs in de wacht in 1m50 Big Tour van Outdoor Gelderland

De Stoeterij Sterrehof prijs op Outdoor Gelderland was vandaag de hoofdrubriek. Hier stond er namelijk een driesterren 1m50 Big Tour op het programma met barrage. Met maar liefst 13 combinaties in de barrage is er Japanse winst. Het is Eiken Sato die de rubriek op naam schrijft, de pupil van Wim Schröder kon hier rekenen op Saphyr des Lacs (v. MR Blue) die hij in 37.11 seconden rond wist te sturen. 

Quick results:

1. Eiken Sato - Saphyr des Lacs
2. Finja Bormann - A Crazy Son of Lavina
3. Wout-Jan van der Schans - D'Angelo 

Het is vervolgens de Duitse Finja Bormann die het dichtste bij de tijd van Sato in de buurt weet te komen. Met haar A Crazy son of Lavina (v. Azzuro) noteerde in 37.45 seconden de tweede plaats. Het beste Nederlandse resultaat is er voor Wout-Jan van der Schans die met de KWPN-er d'Angelo (v. Tangelo van de Zuuthoeve) in 38.09 seconden op de derde plaats eindigde,. 

Het is dan de Egyptenaar Mohamed Taher Zeyada die Vizalaty naar de vierde plaats stuurde, hij werd gevolgd door Kars Bonhof en de schimmelmerrie Casina 16 (v. Calido I) die als vijfde eindigden. 

Stal de Sjiem presteerde met een negende en tiende plaats. Daarbij is het Annelies Vorsselmans die Wilandro 3 (v. Unistar) naar de negende plaats stuurde en volgt Jeroen Dubbeldam haar met Roelofsen Horse Trucks  Eldorado S (v. Diarado) op een tiende plaats. Willem Greve en Carambole werden nog elfde, voor Demi van Grunsven die met Tinka's Hope twaalfde werd. 

Resultaten