Zoë Verschooten scoort hoofdwinst in Lier

Zoë Verschooten scoort hoofdwinst in Lier

Zeven combinaties kwalificeerden zich voor de herkansing op zaterdag tijdens de Gouden Laars in Lier. Uiteindelijk won Zoë Verschooten de 1.20m hoofdrubriek met de 12-jarige Albert.

Verschooten en Albert snelden naar de winst voor Brent De Schrijver met onder het zadel de 10-jarige Konquistador Van Orchid's (Kanshebber). De derde plaats kwam op naam van Julie Van Hollebeke en Vagalam Merveilles (Quick Star).

Van Hollebeke werd opgevolgd door Mitchel Heylen met de 14-jarige Kaatje van de Beekerheide (Kantje's Ronaldo). De top vijf werd afgewerkt door Carlotta Stegen en Pacific Js (Mercurius).

Eerder hield Brent De Schrijver de concurrentie achter zich met de 10-jarige Konquistador Van Orchid's. Luka Lisens volgde op minder dan een halve seconde met Catho Van de Langvelden Z (Cantaloupe). Op de derde plaats strandde Yari Van Den Branden met de 8-jarige Reichsgraf-Drum vh Juxschot (Kantje's Fahran).

De 1.00m winst kwam op naam van Chloé Hoste met de Mentos-nazaat, Enjoy. Minne Vossen volgde met Injas voor Joelle Muijres met Donna.

Uitslag