Zilver en brons voor Yves Vanderhasselt en Gaetan Stalpaert in Lier

Zilver en brons voor Yves Vanderhasselt en Gaetan Stalpaert in Lier

De overwinning in de CSI2* over 1.40 ging naar Ivan Dalton, maar de andere podiumplekken waren voor België. Yves Vanderhasselt wordt tweede, Gaetan Stalpaert derde/


QUICK RESULT

1. Ivan Dalton - Devil D Z

2. Yves Vanderhasselt - Kigali van het Lambroeck

3. Gaetan Stalpaert - Largo de Brinco

Het is Ivan Dalton die met Devil D Z (v. Deauville van T&L Z) de beste combinatie vormt in de twee fasen-proef. Hij verstoort zo een klein Belgisch feestje, want Yves Vanderhasselt volgt hem op in de ranking met Kigali Van Het Lambroeck (v. Diamant de Semilly). Brons is dan weer voor Gaetan Stalpaert met Largo de Brinco (v. Cardento). 

Nathalie van der Mei volgt voor Frankrijk op de vierde plaats met Holy Moley (v. Verdi). Het is Vincent Zacharias Bourguignon die de top vijf vervolledigt met Cascabel. 


Wilm Vermeir springt met Eyecatcher of two notes Z (v. Emilion) naar een knappe zesde plaats. Guy Beyers vinden we twee plaatsjes verder op de ranking met Mithras de Regor (v. Elvis ter Putte). Yves Vanderhasselt eindigt nogmaals in de top tien, deze keer wordt hij negende met Hetman of Colors (v. Calvaro). Bart Clarys sluit tenslotte de top tien af met Katinka van het Blondveld (v. Contact van de Heffinck). 


Resultaten


Foto: Ivan Dalton met Devil D Z