Z130-winst voor Ben Thiry bij LRV Hoeleden

Z130-winst voor Ben Thiry bij LRV Hoeleden

De indoorwerking van LRV Hoeleden mocht afgelopen weekend de beker van de klasse Zwaar overhandigen aan Ben Thiry. De ruiter uit LRV Orsmaal had Kadee van St Rockes Kapelle (v. Echo van t Spieveld) onder het zadel. 

Klasse Zwaar

Het 1.30m hoog gebouwde parcours leek kinderspel voor Thiry en Kadee van St-Rockes Kapelle. Het duo nam moeiteloos de overwinning. Eline Lopes sprong met Nette van Kattebeek (v. Darco) naar het zilver terwijl Dries Vanthienen op Elordonne S (v. Lord Z) goed was voor brons. De top vijf kon eveneens dubbel foutloos blijven met Stijn Craessaerts op vier in het zadel van Hamira van het Roelhof (v. Cicero Z) gevolgd door Gunter Lemmens en Ciara L Z (v. Clarence C). 

Klasse Midden

Craessaerts startte de proef over 1.20m en had Phantom van het Dorpelhof (v. Emerald van 't Ruytershof) van stal gehaald. De zevenjarige sprong onder de ruiter van LRV Moorsel Tervuren naar de winst. Op twee kwam Julie Lamberts in het zadel van Opium van de Caloomeerchen (v. Elvis ter Putte) piepen. De top drie was volledig met Eline Lopes. De amazone uit LRV Hoegaarden had zo haar tweede podiumplaats beet met Icksilbera vh Meerdaalwoud (v. Cardento). 

Klasse Licht

Tim Geraerts was op zijn beurt de winnaar in de rubriek over 1.10m. De ruiter van LRV Sint Joris Winge mocht de ereronde leiden op Quick Star vd Geeneinde Z (v. Quintero Z). Ruim twee seconden meer had Leon Van Biesen nodig om zijn barrage met Ray van den Blauwaert (v. Elvis ter Putte) rond te rijden en werd daarmee tweede. Op nog eens een grote seconde volgde Luca Moens op Empire Kelanjo D Z (v. Elvis ter Putte) met de derde plaats. 

Volledige uitslag