Yana Jansegers en Lise-Marie Matthees schitteren in finales Paas Euregio Azelhof

Yana Jansegers en Lise-Marie Matthees schitteren in finales Paas Euregio Azelhof

Tijdens de Paas euregio in het Azelhof heeft Yana Jansegers op zondag de 1.20m Grote Prijs op naam geschreven. In de finale rubriek won ze na een barrage met 19 met onder het zadel de 8-jarige Orlando Van de Afspanning (Kartouzo van 't Kathof).

Jansegers dook als enige onder de 38 seconden en verwees zo Jonathan Soquet naar de tweede plaats. De springruiter bezette bovendien ook de derde trede van het podium. Soquet strandde op de tweede plek met Toucourt du Bois Madame Z. Samen met de voormalige troef van Constant van Paesschen was Qosuet één seconde sneller dan zichzelf met onder het zadel Paparazzi Giguellerie Z (Peppermill).

Net buiten het podium volgde Louis Pues met de 11-jarige Lalluccia T (Calluccio C) voor Leslie Goethals met de sBs'er, Car Love Epona B (Cardento).

Michael Vanneste schittert in 1.10m finale

In de 1.10m finale hield Michael Vanneste de concurrentie achter zich met de 19-jarige Phenix d Ivoir (Le Tot de Semilly). Julia Bertholet volgde met Rykiel de Jauzif (Lucciano) op de tweede plaats voor Arno Boon met de 6-jarige Cleo Z (Corydon van T&L).

Lise-Marie Matthees is pony-kampioen

In de 1.00m/1.10m finale voor pony-combinaties sprong Lise-Marie Matthees met de 10-jarige Joly s Jackpot (Dusty). Matthees klokte als enige af in minder dan 29 seconden. Op ruim één seconde volgde Anouck Furnemont met de  7-jarige, Flora Du Lison (Batman D'Ete). Het podium werd afgewerkt door Anneline Monsieur met onder het zadel Joly s Eagle (Priory Prickle).

Alle resultaten