WVUR: Cobbaut overtuigend naar de overwinning

WVUR: Cobbaut overtuigend naar de overwinning

In Stoeterij Deloof werd er afgelopen weekend een regionale wedstrijd van de WVUR gesprongen. De hoofdrubriek van het weekend was een 1m10 rubriek voor paarden en Geoffrey Cobbaut reed overtuigend naar de overwinning. Hij rekende op Hermina Havanta om in 62,45 seconden een foutloze ronde te sprongen. Hiermee bleef hij zijn eerste achtervolgster, Michelle Debussere ver vooruit. Debussere kon met Flugano vd Krekebeke een foutloze ronde springen in 66,97 seconden. Hermina Havanta won vorige week in Torhout ook al het 1m10 en is in eigendom van de familie Schepper-Vermeersch. 

Enkel de top twee kon de nul behouden. Maxim Cauwelier volgde met Cupido de Magee Z om de derde plaats na een foutloze ronde in 70,76 seconden. Julie Marie Combes (Nakata van't Siamshof) en Geoffrey Cobbaut (Oklahoma RP) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor de resultaten

1m00

In het 1m00 regeerde Lisa Bejster. Zij nam zowel de eerste (Kai Mook-W) ams de tweede (Zero-One W) mee naar huis. Michelle Debussere en Capella vd Krekebeke Z vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 64,18 seconden.

Klik hier voor de resultaten