Viktor Batsleer wint hoofdproef op HROV in Maldegem

Viktor Batsleer wint hoofdproef op HROV in Maldegem

De Oost-Vlaamse springruiters trokken gisteren naar Stoeterij Hidalgo in Maldegem. De hoofdproef van de dag was er een over een parcours van 1.20m hoog, en werd gewonnen door Viktor Batsleer met Allegro. Hij bleef als enige van de 8 deelnemende ruiters foutloos en nam zo de beker mee naar huis.

In de hoogste ponyrubriek ging Seppe Follon aan de haal met de overwinning, en dat met Porto. Hij bleef Estee Bomere en Kyara Stuer voor.

De 90cm paarden werd dan weer gewonnen door Tina Cole met Orka van tts. Chelsey Van Wynsberghe volgde op de tweede plaats, Eline Reyniers werd derde.

In de 100cm rubriek was Sander Logghe de slokop. Hij pakte zowel de eerste als de tweede plaats, respectievelijk met Indurain en Mien vd Bisschop. Leonard Boelens eindigde op de derde plek met Clarent vd Mispelaere.

Diezelfde Leonard Boelens deed er in de 1.10m proef nog een schepje bovenop. Hij won met Dax van d'Abdijhoeve, voor Xantia Van Assche met Mille Dorado vd Claevervallei en Paul De Stoop met Robin de Fagnet.