Van Overtvelt, Elst, Steenssens en Van Thielen zorgen voor girl power in Azelhof

Van Overtvelt, Elst, Steenssens en Van Thielen zorgen voor girl power in Azelhof

In Azelhof werden op zondag verschillende rubrieken gesprongen tijdens de tweede editie van de Summer Cup. 

1m10

In het 1m10 reed Daphné Steenssens naar de overwinning. Zij liet met Etna E alle balken in de lepels en finishte in 27,85 seconden. Chanel Bruyndonckx nam de tweede plaats voor haar rekening. Met Watch Out B onder het zadel, bleef ze van het hout en finishte ze in 28,25 seconden. Lore Joly en Calvaro Z namen de derde plaats voor hun rekening. 

Nick Vanhoydonck (Donder van de Grotewinning) en Hanne Van Linden (Excellance) vervolledigden de top vijf.

1m00

In de 1m rubriek snelde Sarah van Overtvelt naar de overwinning. Zij reed Vici de Toxandria Z foutloos naar de finish in 27,57 seconden. Michelle Schockaert en Egoosje volgden op de tweede plaats. Ook zij hielden de nul op het scorebord en finishten in 27,64 seconden. Axelle Schmitt en Feliz van de Wildemanshoeve eindigden op de derde plaats. 

Voor Charlotte Conrad (Landeus 000) en Febe Breugelmans (Galant of the Forest) was er respectievelijk een vierde en een vijfde plaats.

90 cm

In de 90 cm rubriek ging de overwinning naar Leen Van Thielen. Zij reed Kingston van de Putakker foutloos naar de finish in 26,26 seconden. Hiermee bleef ze Eyleen Smets voor die met Cakchich du Houmier op de tweede plaats eindigde. Alexander Monsieur en Bora PCM Levista vervolledigden het podium.

Nick Vanhoydonck (Carly) en Hanne Meyvis (Rhanwid Oups) volgden op de vierde en de vijfde plaats.

80 cm

In het 80 cm was de overwinning voor Sarah Elst en Goya. Alexander Monsieur (Borma PCM Levista) en Femke Verschueren (Naomi Hof Ter Bruggen) vervolledigden het podium