Valentijn De Bock laat bloedlijn Inshallah de Muze schitteren in nationale cyclus

Valentijn De Bock laat bloedlijn Inshallah de Muze schitteren in nationale cyclus

Op de nationale cyclus in Mons heeft Valentijn De Bock van zich laten horen. De Oost-Vlaming domineerde het podium bij de zevenjarigen, tot tweemaal met de bloedlijn van Inshallah de Muze.

Op de rug van Miu Miu van Overis (Inshallah de Muze) overwon de Bock in 24,61 seconden. Hij sprong eveneens naar de derde plek in het zadel van de Inshallah-merrie, Mama Mia de Septon & Db. Guy Beyers vervolledigde het podium op de tweede plek met Matonge of Colors (Elvis ter Putte).

Ook Tom Stoffelen strandde op minder dan een halve seconde van De Bock. Met onder het zadel Mezoetje (Thunder vd Zuuthoeve) sprong Stoffelen naar de vierde plek voor Jan Vermeir met zijn Mr. Idol S (Plot Blue).

Matthias Hens schittert bij de zesjarigen

Bij de zesjarigen overwon Matthias Hens met zijn Rock & Roll D'eres Z (Rascin). Samen met de zoon van Ramira Ninohorse Z wist Hens als enige de chrono onder de 33 seconden te houden. Tim Van Den Broeck volgde op minder dan een seconde met Nairobie Van d'Abdijhoeve (Cayenne vd Heffinck). Vincent Bourguignon vervolledigde het podium met Notre Dame de Bourguignon (Vigo d Arsouilles).

Net buiten het podium volgden Tom Verduyn met Nueva Epoca de Regor op vier en Nico Baerts met Kanouchy Z op vijf.

Alle resultaten