Valentijn De Bock en Nutellah-C & DB winnen provinciaal kampioenschap zesjarigen

Valentijn De Bock en Nutellah-C & DB winnen provinciaal kampioenschap zesjarigen

In het zadel van zijn eigen gefokte Nutellah-C & DB (Inshallah de Muze) heeft Valentijn De Bock afgelopen weekend het HROV kampioenschap voor zesjarigen gewonnen. Bij de vijfjarigen won Caroline De Laet met Ola Kala de Regor (Darco).

In de finale bleef De Bock met Nutellah-C & DB ruim drie seconden voor op Geoffrey Geerts met onder het zadel de zoon van Presley Boy, Pandora Boy Z.  Pandora komt uit de fokkerij van Luc Heye. De derde trede van het podium kwam op naam van Tim Van den Broeck met onder het zadel Raina vd Heffinck Z (Rock 'N Roll de Semilly).

In het zadel van Nelson Van Seven Oaks volgde Caroline De Laet op de vierde plaats. De Laet en de zoon van Inshallah de Muze bleven voor op Michiel Meskens met Novelle Van de Plataan (Nabab de Reve).

Caroline de Laet en Ola Kala de Regor bij de vijfjarigen

Bij de vijfjarigen wisten slechts twee combinaties de herkansing foutloos af te werken. Caroline De Laet won met de Darco-nazaat, Ola Kala de Regor. Het  duo werd opgevolgd door Peter Boelens met onder het zadel met Omega van de Vrombautshoeve Z (Ogano Sitte). De snelste chrono kwam op naam van Jeroen Van de Vijver met onder het zadel Credibilis Z. Samen met de Crown  Z-merrie tikte Van De Vijver één balk uit de lepels, goed voor de derde plek.

Alle resultaten