Twee op twee voor Pieter Kenis in Turnhout

Twee op twee voor Pieter Kenis in Turnhout

Vandaag wordt in Turnhout de nationale Grand Prix verreden. Afgelopen dagen domineerde Pieter Kenis de competitie. Op zondag sprong Kenis naar de hoofdwinst, net als zaterdag.

Op zaterdag hield Pieter Kenis de concurrentie nipt achter zich met Igelo (Tangelo vd Zuuthoeve) in de 1.40m hoofdrubriek. Kenis en de negenjarige hengst bleven minder dan een halve seconde voor op Raf Kooremans. Kooremans volgde met Nini van HD (I'M Special de Muze) voor Albert Bruyneel met onder het zadel de BWP-merrie, Nabelle VDS (Nabab de Rêve).

Net buiten de top drie volgde Bernardo Mathias met Ludwig riel's Nona JW (I Am Moerhoeve S Star). Alexander Liefsoens vervolledigde de top vijf in het zadel van Aphrodite Van Spalbeek Z (Atomic Z).

Twee op twee voor Pieter Kenis

Ook op zondag was er geen houden aan Pieter Kenis. Samen met de achtjarige Cold Play (Corporal VDL) hield Kenis ditmaal Sander Kenis achter zich. Op ruim één seconde verschil volgde Sander Kenis met de 10-jarige Milana Van De Nianahoeve (Inshallah de Muze). Neal Vanderwegen vervolledigde de top drie met de zoon van Canturo, Uncanto di Villagana.

Net buiten het podium volgde de Aalterse springruiter, Maxim Godecharle. Samen met Oreo (Marius Claudius) bleef hij als traagst foutloze, Jean De Grande met Freud Del Cabanon Cavalier - Pro (Filou de Muze) voor.

Alle uitslagen