Tom Camerlijnck en Sander Logghe winnen de proeven voor jonge paarden in Aalter

Tom Camerlijnck en Sander Logghe winnen de proeven voor jonge paarden in Aalter

Afgelopen weekend kwamen de WVUR springruiters aan de start in Aalter. Ook de jonge paarden konden er in de kijker springen. De Krismar Talent Tour voor zevenjarige paarden werd gewonnen door Ninja Z en Tom Camerlijnck, Dtoy Toy vd Braembeier Z en Sander Logghe wonnen de Krismar Talent Tour voor zesjarigen. 

De Krismar Talent Tour voor 7-jarigen 

Tom Camerlijnck, de winnaar van de 1m25 GP, was ook bij de zevenjarigen in vorm. Met Ninja Z kon hij de proef winnen in een tijd van 46,04 seconden. Dat was ruimschoots sneller dan Bjorn Vandenbossche en Kataine, die in 48,69 seconden de tweede plaats voor hun rekening namen.

Chloe Stampaert reed Tesla Greenfield Z naar de derde plaats. Enkel de top drie kon foutloos blijven in de barrage. Zoe Mortreu (Prince Van Den Berg) en Nicolas Golliot (Picobello Pepper van het Zorgvliet) vervolledigden de top vijf na vier strafpunten in de barrage. 

De Krismar Talent Tour voor 6-jarigen 

Dtoy Toy vd Braembeier Z en Sander Logghe waren de onklopbare combinatie bij de zesjarigen. Zij wonnen de proef in een tijd van 42,31 seconden. Dat was net iets sneller dan de 43,97 seconden van Maxine Gaelens. Zij einigde met Quequette Royale Van't Hooghemelrijk naar de tweede plaats. 
Op drie zagen we Thibo Deketelaere en Qubano. Melanie Deloof (Qindao van't Neohof) en Bert Van Den Branden (Que Cera Van't Ruytershof) sloten de top vijf af. 

Bij de vijfjarige paarden kregen we maar liefst 26 foutloze combinaties. Bij de vierjarigen konden zes combinaties alle balken in de lepels laten liggen.