Thys Goemans regeert ijzersterk op het Woutershof

Thys Goemans regeert ijzersterk op het Woutershof

Afgelopen weekend kwamen de Limburgse LRV combinaties samen op het Woutershof in Kuringen. Na een barrage met drie was  het Thys Goemans die de concurrentie achter zich hield  met Kamira. Als enige werkte het paar de herkansing foutloos af.

De combinatie verwees zo Monique Becker met Ben van de Vrunte naar de tweede plaats terwijl Steven Konings het podium afwerkte met onder het zadel Lexus van het Hertenrooi. 

Het duo werd opgevolgd door Ann Grevendonck die haar  Kadans-L naar de vierde plaats loodste voor Steven Konings met Egupardie.

In de klasse M hield Kris Wouters, de Diepenbeekse amazone Leen Geysen van de eindzege. Wouters snelde naar de winst met Nemo van het Reuhof. Op het podium volgde Leen Geysen met haar vertrouwde Lukito vh Yzeren Lindenhof terwijl An-Sofie Keulen de derde plaats bezette op  de rug van B. Inimini Z.

In de klasse L schreef  Glenn Aerts de winst op naam met Hera. Het paar werd opgevolgd door Ann Tielen met Kyra vh Dingeshof en Andreas Appelen met Benor vh Klokkenhof.