Thomas De Cock wint Klasse Zwaar in Zwijndrecht

Thomas De Cock wint Klasse Zwaar in Zwijndrecht

In het afgelopen warme weekend kwam de LRV in actie op de terreinen van LRV Zwijndrecht. In de hoogste klasse was Thomas De Cock de snelste en enige dubbel foutloze combinatie en ging met de overwinning naar huis.

In de Klasse Zwaar bestond de barrage maar uit twee combinaties. Thomas De Cock was daar één van samen met Jalisco van het Eusselshof (v. Cicero Z). Philip Van Duyse ging de strijd met hem aan maar eindigde zijn barrage met Grosso Modo (v. Querlybet Hero) op 4 strafpunten, waardoor De Cock dus als winnaar uit de bus kwam. De snelste basisomloop kwam op naam van Amber Goethals en Kosmic Black Ice VD Bucxtale (v. Ogano Sitte O), zij werd derde.

12 combinaties gingen de barrage in voor de Klasse Midden maar ook hier bleven er maar 2 dubbel foutloos over. Kilian Franco was de snelste van de twee met Quarantinette VT Hazelarenhoekje (v. Urano de Cartigny) en won de proef. Stef Robberecht bleef ook foutloos maar was niet snel genoeg om Franco voorbij te gaan en kwam met Qualando de Carmel (v. Mosito van het Hellehof) op twee. Thomas De Cock werd in deze proef derde en zadelde daarvoor Jolie van 't Hof te Ruyte (v. Toulon) op. 

De winst in de Klasse Licht ging naar Robbe Andries en Pit Thunder van de Dorpshoeve (v. Thunder van de Zuuthoeve). Zij verwezen Griet Geysen met Honolulu Ijzeren Lindenhof (v. Cicero Z) naar de tweede plaats. Anton Mertens besluit met Fuega Del Campo (v. Codex) de top drie. 

Klik hier voor alle resultaten