Thomas Baukeland en Ella Bomere scoren bij Stal Baukeland

Thomas Baukeland en Ella Bomere scoren bij Stal Baukeland

Afgelopen weekend kwamen de Oost-Vlaamse ruiters aan de start bij Stal Baukeland. In de 1.20m hoofdrubriek snelde Thomas Baukeland met Ho-Chi (Toulon) naar de winst. Als enige wist het paar foutloos onder de 26 seconden te blijven.

Op het podium bleef Baukeland, Hanne Van Linden met Excellance (Clinton) voor. Het podium werd op ruim drie seconden verschil, afgewerkt door Rania Dindane met Orlando Van D'Elzendreef (Dieu Merci van T&L).

Net buiten het podium volgde Kristof Moureau met Bariton Z (Berlin) op de vierde plek voor Paul De Stoop met Mon Ami (I'm Special de Muze).

Eerder won Hanne van Linden met de 17-jarigee Excellance (Clinton) de 1.10m rubriek voor Femke Verschelden met Shaniks Mercedes (Best Man Z). Het podium van de 1.10m proef werd afgewerkt door Bram Van Mol in het zadel van Dynamique Asschaut (Kapitol D'Argonne).

Ella Bomere scoort in ponyrubriek

In de hoogste pony rubriek stonden de hindernissen op 1.00m hoogte. Ella Bomere en Craigweil Vin Diesel (Craigweil Beu Diddle) bleven in deze proef nipt voor op Fleur Schroyens met Filadelphia (Benef des Brimbelles). Margot Debussche volgde met Collin Van De Keizer  en Drumer King op een derde en vierde plek.

Alle resultaten