Thierry Goffinet haalt sterke tweede plaats binnen in Knokke

Thierry Goffinet haalt sterke tweede plaats binnen in Knokke

Het is Thierry Goffinet die in Knokke aan het einde van deze middag nog van zich laat horen. In de tweesterren 1m35 competitie snelde hij er met Clotilde de la Croix Z (v. Cosinthus) in 29.64 seconden naar een tweede plaats. Er was opnieuw Braziliaanse winst. 

Quick results: 

1. Francisco José Mesquita Musa - Zojasper Imperio Egipcio
2. Thierry Goffinet - Clotilde de la Croix Z
3. Jake Saywell - Galaxcy

De Braziliaan kon hier rekenen op de KWPN hengst Zojasper Imperial Egipio (v Concorde) die hij in 29.48 seconden naar de winst wist te sturen. De Brit Jake Saywell eindigde achter Goffinet op het podium met zijn Galaxcy (v. Cedric) die hij in 29.94 seconden naar de derde plaats stuurde. 

Walter Lapertot zien we dan met Ivernaud ter Dieschoot naar een vierde plaats rijden, met Dayro Arroyave volgend op de vijfde plaats in het zadel van El Vitorioso d'Eccaussines. 

1m25

Stephanie d'Andrimont mag zich opstellen als winnares in het 1m25. Met D Day de Lison Z bleef ze hier Ida Svensson voor die met Charlotte SR op een tweede plaats eindigde. De Amerikaanse Alexandra Crown volgde het podium vol girlpower op met de KWPN merrie Basic die ze naar de derde plaats stuurde.

Voor Evelyne Putters is er dan met Laemi nog een vijfde plaats. 

Resultaten

F: Knokke