Thibault De Waele en Siemen Beeckman regeren JM Indoor Masters van Oud-Heverlee

Thibault De Waele en Siemen Beeckman regeren JM Indoor Masters van Oud-Heverlee

Ook in Oud-Heverlee kwamen de pony-combinaties aan de start voor de Jumping Mechelen Indoor Masters. Daar was het Thibault De Waele die met Regina-Drum van het Juxschot (Kantje's Fahran) de hoofdrubriek op naam schreef. Bij de scholieren en junioren won Siemen Beeckman de 1m hoofdrubriek.

De Waele won de 1.10m rubriek en hield er Florian Van Bylen met Jerry achter zich. Isee Doem en Dollar De L'Etape vervolledigden de top drie. Het paar werd opgevolgd door Eline De Ridder die met Clogheen Puzzle voor bleef op Merel Wittebolle en Ranger van Sporkingshove.

Marie Delen schreef de 1.00m winst op naam. Samen met Nobel van de Goorhoeve (Principal Dream vd Delthoeve). Tesse Geboers volgde met Ziggy Zen VDK (Zuidveld VDK) voor Vinz De Weerdt met onder het zadel Tintin Van Den Kievit (Magic Cornflakes).

Siemen Beeckman scoort bij de jeugd

In de 1m hoofdrubriek voor scholieren en junioren snelde Siemen Beeckman naar de winst met Evita Van De Blokhoeve. Samen met de dochter van Winningmood van de Arenberg verwees Beeckman, Marie-Sophie De Bruyne naar de tweede plaats. De Bruyne volgde met Olga van de Leenehoeve voor Emma Lievens met Giona Z (George Z).

Net buiten het podium strandde Alexis Robyns de Schneidauer in het zadel van National N Z (Nonstop). De top vijf werd afgewerkt door Gitte Borgions en Ellen van het Brouwershof (Antigo B).

Alle uitslagen