Sven Vander Meerssche wint op Stoeterij Gravenbos

Sven Vander Meerssche wint op Stoeterij Gravenbos

Sven Vander Meerssche hield afgelopen weekend de concurrentie achter zich op de regionale HGVBB wedstrijd. In de 1.20m hoofdrubriek kwalificeerden twee combinaties zich voor de barrage. Enkel Vander Meersche en Colina (Hinault) hielden het hout in de lepels.

Nick Van Riet volgde met een ruim verschil op de tweede plaats. Op de rug van Louisiana De Wiqui (Darco) bleef Van Riet, Arne De Kempeneer met Imke Dk. Net buiten het podium sprong Hanne Van Linden met Excellance naar de vierde plaats terwijl Sven Vander Meerssche ook de de vijfde plek voor zich nam op de rug van Luz de La Luna.

De 1.10m winst kwam op naam van Hanne Van Linden met Excellance. Het paar bleef exact één seconde voor op Yasmine Van Hauwermeiren met Gershwin Des Moites Fontaines. Nick Van Riet strandde eveneens op het podium. In het zadel van Louisiana De Wiqui bezette de Vlaams-Brabantse springruiter de derde plek.

Axelle Schmidt won de 1.00m proef in het zadel van Feliz vvan de Wildemanshoeve. Het duo werd opgevolgd door Axelle Callens met Hidalgo Db en Stephanie Van Riet met Mel Van De Vrunte.

Alle resultaten