Sven Grouwels schittert in de Ruiterschool

Sven Grouwels schittert in de Ruiterschool

Op de Ruiterschool in Oud-Heverlee heeft Sven Grouwels afgelopen weekend de klasse Zwaar op zijn naam geschreven. Samen met Indiva vd Langeweg (Hennessy) bleef Grouwels als enige foutloos onder de 62 seconden in de herkansing.

Het paar verwees zo Rob Holsbeek met Chelsey KD Z naar de tweede plaats. Ook Kristof Benaets werkte de barrage foutloos af. Op de rug van L'Argento vd Hertog goed voor de derde plaats. De snelste chrono kwam op naam van Gert Bosmans en Grand Fou. De combinatie tikte wel één balk tegen de grond en stelde zich zo op op de vierde stek. Jan Lamberts vervolledigde de top vijf met Hatchoum LV Z.

In de klasse Midden snelde Lente Dierickx met Leandro vd Ouden Eik (Vagabond  de la Pomme) naar de eindzege. Sander Torsin volgde op de tweede plaats met Dana van Bets terwijl Simon Deruyter de top drie afwerkte met Liandor vh Westhof.

Klaar Elsen won de Klasse Licht met Milou Flush. Op het podium volgden Kris Meurrens met New-Livia van 't Roth op twee en Laura Van Laer met Hin Do Shin op drie.

Alle resultaten