Stive Hoflack regeert in Waregem

Stive Hoflack regeert in Waregem

Met 44 combinaties aan de start was de regionale Grote Prijs Stad Waregem een spannende rubriek waarbij slechts vijf combinaties een dubbel foutloze omloop wisten te presteren. Na een barrage met 16 overwon Stive Hoflack.

Hoflack nam in de barrage een ruime voorsprong op de tegenstand. In het zadel van Kieffer van de Oosterwalle (Cooper vd Heffinck) overwon Hoflack met ruim twee seconden voorsprong. Hendrik Denutte volgde op de tweede plek met Estella W (Carthino Z). Marc De Brabandere vervolledigde het podium met zijn Herle vd Lindehoeve Z.

Net buiten het podium volgden Louis Vandoorne met Ilyano Van Blommerschot op vier en Louise Suffys met Infiniti op vijf.

Op zondag overwon de Waalse amazone Gwendoline Van Dievoet de 1.10m hoofdrubriek. Op de rug van Chapoo (Hemmingway) bleef de amazone als enige foutloos onder de 29 seconden. Silke Sooseleer volgde op de tweede plek met onder het zadel Hennessy vh Broekdal. De top drie in deze rubriek werd afgewerkt door Delphine Kindt met Abercrombie.

De hoogste pony rubriek werd gebouwd op 1.10m hoogte. In het zadel van Nero vd Bucxtale overwon Aline Sercu voorop Aliki Rotsaert met Batman d'été. Morgane-Louise Lesage vervolledigde de top drie met Jagdmuse V vh Juxschot.

Alle resultaten