Stive Hoflack en Julie Van Hollebeke scoren bij de Drie Vijvers

Stive Hoflack en Julie Van Hollebeke scoren bij de Drie Vijvers

Afgelopen weekend kwamen de West-Vlaamse springruiters aan de start bij De Drie Vijvers. In de 1.20m hoofdrubriek snelde Stive Hoflack met Kieffer van de Oosterwalle (Cooper vd Heffinck). Het paar was ruim drie seconden sneller dan opvolger Christof Deraedt.

Deraedt klokte foutloos af met Scoop TD Z (Hunter's Scendix) en bleef zo nipt voor op Axana Denys met onder het zadel Ozon vh Claeyssenhof  (Numero Uno).

Net buiten het podium volgde  Robbe De Wispelaere met Isablle voor Maxine Mergaert met Cassis Du Bois Pinchet.

Op zondag stonden de hoogste hindernissen op 1.10m gebouwd. Alona Vanhee hield in deze proef de concurrentie achter zich met Case Sr Z (Clarimo Ask Z). Kimberly Goethals volgde met Excellent voor Ilana Ruelle met Spid du Quesnoy.

Eerder schreef ook Margaux Bert met Mila de 1.10m op naam. Kiara Leroy volgde met First Lady Van de Kranenburg voor Yente Pauwels met Bugatti Ee Z.

Pony talenten

Bij de pony rubrieken kwamen twee ruiters aan de start in de 1.10m hoofdrubriek. Julie Van Hollebeke schreef de winst op naam met Milo D.J. Samen met Orchid's Auriske volgde ze zichzelf op voor Emile Beke met Ella van 't Wezehof.

Alle resultaten