Steven Konings razendsnel naar winst in Peer

Steven Konings razendsnel naar winst in Peer

Twee combinaties wisten de herkansing foutloos af te werken van de klasse Zwaar in Peer. Uiteindelijk won Steven Konings in het zadel van Lexus vh Hertenrooi (Nabab de Reve). Het duo bleef in deze rubriek net geen twaalf seconden voor op Ingriet Ramaekers die op de tweede plek volgde met Lady Z.

De snelste chrono in de klasse Zwaar kwam op naam van Danny Loos met Kinky Boy vh Gildenhof. Loos was ongeveer drie seconden sneller dan Steven Konings maar tikte één balk uit de lepels met de Nabab de Reve-nazaat.


Net buiten het podium volgde Ann Grevendonck met Kadans L op de vierde plek. Nick Vranken vervolledigde de top vijf met Callano Z.


In de klasse Midden snelde Nick Vranken naar de winst met Maartje van het Heidehof (Toulon). Het podium bleef foutloos in deze rubriek. Kelly Vanhoudt volgde zo op de tweede plek met Toledo terwijl Ann Grevendonck de derde plaats innam met onder het zadel Metani LZ.


In  de eerste klasse Licht bleef Wout Loenders met Havanna Miltoo Tom Moris (Brenda) en Kelly Vanhoudt (Landgravin 28) voor. Maite Van Heeswijk won de andere klasse L met Wipper P. Ann Tielen volgde er met Kyra vh Dingeshof voor Lieselotte Symons met Togano Z.


Alle resultaten