Steven Konings, Danny Loos en Leen Geysen vieren feest in Kuringen

Steven Konings, Danny Loos en Leen Geysen vieren feest in Kuringen

Het team van het Woutershof ontving vorige week de Limburgse LRV combinaties. Een grote opkomst zorgde voor spannende sport. In de klasse Z wisten uiteindelijk Steven Konings en Danny Loos ex aequo de concurrentie achter zich te houden.


In het zadel van Lexus van het Hertenrooi (Nabab de Reve) noteerde Konings de zelfde barrage tijd als Danny Loos met onder het zadel Kinky Boy vh Gildenhof. Nick Vranken vervolledigde het podium met Callano Z en bleef ruim een seconde voor op Carmen Moors met Majoor vd Moorskeshoeve.

De snelste chrono kwam op naam van Luc Geerts met Kabisto. Het paar tikte één balk uit de lepels en strandde uiteindelijk op de vijfde plaats.

Vijf duo's werkten de herkansing van de klasse M foutloos af. De Diepenbeekse amazone Leen Geysen won uiteindelijk met Flek vh Ijzeren Lindenhof. Het duo bleef daarbij voor op Gitte Wuyts met Iblesse vd Dijkhoeve en Joris Schepers met Karbena 'R'.

In de klasse L wisten Wout Loenders met Havanna Miltoo en Leen Geysen met Hodrigo 'R' de winst op hun naam te schrijven.

Alle resultaten