Steve Auwers zet 1.25m op zijn naam

Steve Auwers zet 1.25m op zijn naam

In de 1.25m rubriek op zondag was het Steve Auwers die als snelste de barrage wist af te ronden.  

Met Extreme M (v. Vaillant) kon Auwers Laurent Nuyens met Daddy s Day Dream P (v. Just Daddy P) achter hem houden. Mark Voeten greep de laatste plaats in de prijzen in het zadel van Lavigne Z (v. Lavillon). Nico Van Der Plaetsen was vierde en laatste foutloze deelnemer van de barrage en eindigde met My Secret of Usie (v. Emerald van t Ruytershof) op 4 strafpunten. 

Nuyens had in de 1.15m Cavalor Cup meer succes. Met In The Mood van het Wimpelhof (v. Winningmood van de Arenberg) snelde hij naar de overwinning. Kato Van Olmen werd verwezen naar de tweede plaats met Klio v/d Broekkant (v. Nabab de Reve), gevolgd door Hanne Ebens en Zetta Bontehof Z (v. Zandor Z) op drie. 

Danny Van Es reed naar de winst in de 1.25m van zaterdag en rekende op Chica of the lowlands Z (v. Cornet Obolensky) om foutloos te finishen. Ze bleken ook de enige die dat konden. Dichtste achtervolger Michael Van Cauwenbergh raakte met Dudley (v. Douglas VDL) geen balken aan maar kwam net buiten de tijd binnen. Emilia Hendrickx was dan weer snel genoeg maar Fabulicious Van de Waasdonck (v. Triomphe de Riverland) bleef niet foutloos waardoor ze derde eindigden. 

De 1.15m die ervoor verreden werd kwam op naam van Ellen De Swert met Andretti S (v. Corland). Op twee kwam Marie Van Miert met Hope van de Keihoeve (v. Winningmood van de Arenberg). Niet enkel plaats drie was voor Jeroen Verschueren. Met Armstrong P&s Z (v. Andiamo Z) werd hij derde maar volgde met Olenco jk (v. Dieu-Merci van T&L) en Nabucco jk (v. Cambio) op vier en vijf. 


Alle resultaten