Steve Auwers wint Silver Grand Prix Loenhout

Steve Auwers wint Silver Grand Prix Loenhout

Na een barrage met veertien wist op zondag Steve Auwers de 1.40m Silver League Grote Prijs te winnen in Loenhout. Auwers won met Stal Meursing's gefokte, Extreme M (Vaillant x Prince Paradiso). Het paar was ruim één seconde sneller dan opvolger Mathieu Bourdead'hui.

Bourdead'hui volgde op de tweede plaats met Foia (Cayado x Coriano), het paar werd opgevolgd door Patrick Jonkmans met onder het zadel Kamiel Van Het Langwater (Wiesender x Beaujolais).

Net buiten het podium in deze nationale 1.40m Grote Prijs volgde Joy Demuynck met haar eigen gefokte, Armageddon vh Leeuwerikenhof (Amour he van t Leeuwerikenhof) voor Nederlander Michael Korompis met Indezz V (Thunder vd Zuuthoeve x Cash).

Steve Auwers en Nicolas Rombouts in de nevenproeven

Eerder won Nicolas Rombouts de 1.30m proef met onder het zadel Fuptric Van Beek (Diarado). Rombouts en de zwarte uit de fokkerij van Guy Herrijgers bleven ruim één seconde voor op Yari Van den Branden met Gerard (Apollo van het Lindebos x Lupicor). De top drie werd in deze rubriek afgewerkt door Gauthier Mercenier en Hobbit Du Houmier (Jenson van 't Meulenhof).

In de eerste rubriek van de dag snelde Steve Auwers met I don't know (Coronado) naar de winst. In deze 1.20m rubriek volgde Sander Geenen met Corthago Z (Cordano Sitte Z) voor Shelley Harrison met Hero JL (Spartacus).