Stephanie Goemaere en Leen Braeckmans zorgen voor girlpower in Turnhout

Stephanie Goemaere en Leen Braeckmans zorgen voor girlpower in Turnhout

Na een barrage met negen wist Stephanie Goemaere de 1.25m Grote Prijs in Turnhout op haar naam te schrijven. Samen met de 16-jarige sBs'er, Topaas D'Edouard Joly (Orlando) hield Goemaere Wannes Notelé ruim één seconde achter zich.

Wannes Notelé volgde op de tweede plek met onder het zadel zijn eigen Katana (Bufero vh Panishof). Nico Van der Plaetsen werkte het podium af met zijn vertrouwde Ultra Blue J (Mr Blue). Ook Joris Vanspringel hield het hout in de lepels. Vanspringel sprong foutloos naar de vierde plek met Daiquiri de Nyze Z. De snelste chrono kwam op naam van Jens Nijs met Mambo Van de Kouterhoeve. Na één springfout plaatste het duo zich op de vijfde plek.

Ook op zaterdag won Stephanie Goemaere met Topaas. Ditmaal hield ze Roy Van Beek ruim achter zich. Van Beek volgde op de tweede plek in het zadel van Farfan. Het duo bleef daarbij voor op Sofie Janssens met Luna B.

De 1.25m winst op vrijdag kwam op naam van Leen Braeckmans met Davinia DH Z (Donckervoort). Met bijna twee seconden verschil volgde Celien Van Bylen met Mekainsi R op de tweede plaats. Benjamin Bardyn werkte de top drie af met onder het zadel Golden Dream.

Alle resultaten