Stef Robberecht en Griet Geysen scoren sterk in Sint-Niklaas

Stef Robberecht en Griet Geysen scoren sterk in Sint-Niklaas

In het Oost-Vlaamse Sint-Niklaas heeft Stef Robberecht afgelopen weekend de klasse Zwaar op naam geschreven. De Limburgse amazone, Griet Geysen, is ondertussen aan haar kolonisatie van Oost-Vlaanderen begonnen met een eindzege in de klasse Midden.

De Klasse Zwaar kwam op naam van Stef Robberecht met zijn Duro van Hof Ter Naillen (Nabab de Rêve). Robberecht reed eveneens naar de vierde plaats met Gytta van Hof Ter Naillen (Nabab de Rêve). Op het podium sprong Koen De Nijs naar de tweede plaats.

De Nijs strandde op de tweede plek met zijn zoon van Echo van 't Spieveld,  Mister Q van de Stationshoeve. De derde plaats kwam op naam van Jonas Van Leuven met onder het zadel Gizani van de Goevelhoeve z.

Limburgse Griet Geysen wint op nieuw terrein

De Limburgse amazone, Griet Geysen zette de onklopbare prestatie in de klasse Midden. Op de rug van haar vertrouwde Hanky Panky Ijzeren Lindenhof (Balthazar van de Roshoeve). Stijn Hamerlinck volgde op de tweede plaats met onder het zadel KAtharina van de Durmstede (Equistro). De top drie werd afgewerkt door Lieven Buwez en Kiss Me Tou d'Ockeghem.

In de klasse Licht hield Jidske Vermeire de concurrentie achter zich. De Oost-Vlaamse amazone schreef de proef op haar naam met Feu d'Amour.

Uitslag