Stef Boassaerts en Dirk Vinckx schitteren in Brecht

Stef Boassaerts en Dirk Vinckx schitteren in Brecht

Afgelopen weekend wist Dirk Vinckx bijna drie seconden voor te blijven op de concurrentie. In de klasse Zwaar in Brecht won Vinckx met Equilline van de Marsweg (Action Breaker). Stef Boassaerts won de tweede klasse Zwaar.

Het  paar werd opgevolgd door Nick Adriaensen en Malaga vd Middelstede terwijl Nick van Gorp het podium afwerkte op de rug van Moeboetoe vd Roshoeve. Net buiten het podium sprong Nele Vermeiren met Destiny "U" vh Juxschot naar de vierde plek. Koen Snoeijs vervolledigde de top vijf in het zadel van Zidane.

Er was ook een tweede Klasse Zwaar daarin won Stef Boassaerts met F-Magic van de Wilgendreef (Flamenco Desemilly). Dirk Vinckx sprong in deze rubriek naar de tweede plek met Borus. Pieter Van den Bergh vervolledigde het podium met onder het zadel Mistral vd Riloo.

Raf Mols bleef de concurrentie ruim voor in de klasse Midden. In het zadel van New White M bleef Mols ruim drie seconden voor op Bart  Hermans met Nilip 'T' Vincent Willemsen werkte het podium af met Nobless van 't Vennehof.

De klasses L kwamen op naam van Nik Vervecken (Lowie van de Opstal) en Bart Van Dyck (Evita van de Kooldries).

Alle resultaten