Seppe Wouters houdt de overwinning in het Woutershof

Seppe Wouters houdt de overwinning in het Woutershof

In het Woutershof werd afgelopen weekend een regionale wedstrijd van de KR gesprongen en Seppe Wouters zorgde ervoor dat de overwinning thuis bleef. Hij reed G. Dolly Dot R (v. Clinton) foutloos rond in 23,81 seconden. 

Ingriet Ramaekers en Cavici Z (v. Cavaggio) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij konden een foutloze ronde springen in 25,97 seconden. Elvic vh Hoeve-Terras (v. Elvis ter Putte) sprong onder het zadel van Ramaekers naar de derde plaats. 

Severine Tanase (Uselia) en Elien Vaes (Scoopie Z) eindigden op plaatsen vier en vijf.

1m05

In Serie B reed Lauren Windsor naar de overwinning. Zij kon in het zadel van Dubbel White d'Hyrencourt (v. Izmir du Noly) een foutloze ronde springen in 28,27 seconden. Jef Janssens en Happy Boy volgden op de tweede plaats. Zij sprongen een foutloze ronde en klokten af in 28,80 seconden. Voor Kyana Vranken en Casandra L Z was er een tweede en een derde plaats.

1m10 pony's

In het 1m10 voor pony's reed Caroline Van Rossum naar de overwinning. Zij rekende op Qualinka om in 25,64 seconden een foutloze ronde te springen. Seppe Wouters en C'est Jolie namen de tweede plaats mee naar huis. Zij konden ook een foutloze ronde springen en finishten in 25,75 seconden. Marie Cremers en Jack vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 25,88 seconden. 

Flore Geerits (Bliksem) en Lotte Vanstraelen (Erica) eindigden op plaatsen vier en vijf.

1m00 pony's

Over een hoogte van 1m00 was Lotte Vanstraelen de beste. Zij reed Erica in 25,47 seconden foutloos rond. Kayden Havet en Happy de Renival namen de tweede plaats mee naar huis. Zij konden een foutloze ronde springen in 25,53 seconden. Marie Cremers en Jack vervolledigden het podium na een foutloze ronde in 26,56 seconden. 

Elise Ceyssens (Afelio van de Kerkenbluck) en Giel Kerkhofs (Fancy) volgden op plaatsen vier en vijf. 

90cm pony's

In het 90cm tot slot was Kayden Havet de snelste. Hij rekende op Kantjes Americano om in 24,59 seconden een foutloze ronde te springen. Julie Strauven en Jabelle Mca namen de tweede plaats mee naar huis. Zij konden eveneens de nul behouden en klokten af in 26,05 seconden. Voor Havet was er naast de overwinning ook een derde plaats. Dit keer reed hij Happy de Renival foutloos rond in 27,13 seconden. 

Klik hier voor alle resultaten