Sarah Brands nieuwe Serie A kampioene van de KR

Sarah Brands nieuwe Serie A kampioene van de KR

Afgelopen weekend werd in Alken het kampioenschap van serie A gesprongen. De deelnemers kregen twee manches en een finale voorgeschoteld en in die finale reed Sarah Brands naar de overwinning. Zij kon in het zadel van Karacouche een foutloze ronde springen in 26,75 seconden. 

Raymond Jaemers en Leander volgen op de tweede plaats. Zij slaagden er eveneens in om een foutloze ronde achter hun naam te noteren en klokten af in 27,34 seconden. Vera Verhagen en Kapsones vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 28,19 seconden. 

Linda Gabriels (Dilandra van de Leeuwerik) en Ulrike Uitdebroeks (Fagot de Lenu) vervolledigden de top vijf op de vierde en de vijfde plaats. 

6-jarigen

In de manche van het beloftecriterium voor 6-jarige paarden reed Luc Deckers Tender Guy Z (v. Diamant de Semilly) naar de overwinning. Het duo kon een foutloze ronde springen in 28,80 seconden. Marijke Both en Priska van de Eilandhoeve (v. Hunter's Scendro x Inshallah de Muze) namen de tweede plaats mee naar huis. Ook voor hen was er een foutloze ronde in  29,39 seconden. Frederik Claes en Fandago de Semilly (v. Diamant de Semilly x Apache d'Adriers) maakten de top drie compleet na een foutloze ronde in 30,17 seconden. 

Marijke Both (Kelvin K) en Caitlin Liefsoens (Aphrodite van Spalbeek Z) vervolledigden de top vijf.

5-jarigen

Bij de 5-jarige paarden ging de overwinning naar Seppe Wouters. Hij kon in het zadel van Kalvados Keros (v. Arezzo VDL x Ideal de la Loge) een foutloze ronde springen in 34,47 seconden. Gregory Vos was met Clintana Drum vh Juxschot Z (v. Cigaret JVH Z x Armstrong vd Kapel) goed voor de tweede plaats. Zij sprongen een foutloze ronde in 34,36 seconden. Twiggy Wouters en Dropshot Z maakten de top drie compleet. Zij sprongen een foutloze ronde in 30,38 seconden.

Voor Marijk Both (Quinto van het Swennenhof) en Marie Maex (Quioto) was er een vierde en vijfde plaats.

Klik hier voor alle resultaten