Sander Logghe wint Krismar Grote Prijs

Sander Logghe wint Krismar Grote Prijs

De West-Vlaamse springruiters verzamelden afgelopen weekend bij Ruitershof Cavallo. In de 1.25m Krismar Grote Prijs was het Sander Logghe die met de 19-jarige Daliena B (Chin Chin) naar de winst sprong. Het paar bleef ongeveer twee seconden voor op Tom Camerlijnck met de 10-jarige Arrive Z (Andiamo Z).

De twee Belgische combinaties hielden Benjamin Robert achter zich. De Franse springruiter volgde met Philippe Rozier's voormalige Atlanta de Roy (Diamant de Semilly) op de derde plek. Robert plaatste zich eveneens op de vierde plek met Cirius de Caudard (Olala de Buissy).

Christophe Deraedt vervolledigde de top vijf van deze 1.25m proef met onder het zadel de achtjarige Dendy van Jonckhoeve Z (Dexter R).

In de 1.15m Result Equine Cup sprong Michèle Dobbelaere met de 12-jarige Aston Deric naar de winst. Samen met de zoon van Popstar Lozonais bleef Dobbelaere ruim drie seconden voor op Christophe Meirsschaert met zijn eigen achtjarige dochter van Kannan, Edwina. Quinn Van de Velde vervolledigde de top drie met de KWPN-merrie, H-Famose (Califax).

De 1.10m Fun Tour kwam op naam van Maud Alliet met haar 17-jarige First One vd Waterstaat (Canadian River). Op ruim twee seconden volgde Peter Gouwy met Isaura de Vauxelles (Toulon) voor Julie Van Maele met Melvin DC (Elvis Ter Putte).

Alle resultaten