Sander Logghe regeert bij Stal De Ark

Sander Logghe regeert bij Stal De Ark

De mooie accommodatie van Stal De Ark was afgelopen weekend het decor voor de West-Vlaamse springsport. In de 1.20m hoofdrubriek won Sander Logghe met Miss Flamenco B (Flamenco de Semilly). Het paar bleef ruim twee seconden voor op Paris Vandousselaere.

Paris volgde op de tweede plek met Cassandra vd Koutermolen Z (Cascor Z). Loghe haalde eveneens de derde plaats met Daliena B (Chin Chin).  Net buiten het podium volgde Christof Deraedt met Scoop TD Z voor Isabelle Debeuf met onder het zadel Narco.

Samen met zijn 9-jarige vosmerrie, Miss Flamenco B won Sander Logghe ook de 1.10m rubriek. In deze proef verwees het paar Thibo Deketelaere met Ines naar de tweede plaats. De top drie werd afgewerkt door Christof Deraedt met Nefertite van Lietbeka.

Eerder won Jana Vanhollebeke de 1.00m proef in het zadel van Ginny vd Heksehoeve Stal DHC (Kimball). De 15-jarige merrie bleef als enige foutloos onder de 34 seconden. Sander Logghe volgde in deze proef op de tweede plaats met Dtoy Toy vd Braembeier voor Deny Femke met Anton Z.

Uitslag