Ruben Houben en Laura Stotzem vieren feest in Neeroeteren

Ruben Houben en Laura Stotzem vieren feest in Neeroeteren

Op de nieuwjaarsjumping Warredal stonden gisteren de jonge springpaarden centraal. In de rubriek voor zevenjarigen won Ruben Houben met zijn No nonsens van Visa Versa Z (Nonstop). Laura Stotzem en Oechie K wonnen de rubriek voor zesjarigen.

Bij de zevenjarigen hielden twee combinaties het hout in beide omlopen in de lepels. Samen met de Nonstop-nazaat, No nonsens van Visa Versa Z won Ruben Houben ruim voor Patrick Jonkmans met Nip van het Langwater (Thunder vd Zuuthoeve). De snelste chrono kwam op naam van Kris Wouters met Nemo. Het paar tikte echter één balk uit de lepels en strandde zo op de derde plek.

Net buiten het podium stelde Evie Buller zich op op de vierde plek. Samen met Neon van 't Bisthof bleef Buller Marjan Poukens met Rinken Z voor.

In de rubriek voor zesjarigen hield Laura Stotzem de concurrentie achter zich. Als enige hield de amazone de tijd onder de 28 seconden met Oechie K (I'm Special de Muze). De combinatie verwees zo Santiago Diaz met O Vive naar de tweede plaats voor Rogier Linssen met Thuur Z.

De rubriek voor vijfjarigen kwam op naam van Twiggy Wouters met Calibresse van 't Liefkozen (Castelino vd Helle). Louke Baeten en Pegina van de Bisschop (Comme Il Faut) volgde op de tweede plek voor Anouk de Ruijter met Huepens Chin Champ (Chin Chin's Erbe).


Alle resultaten

F. Alle foto's via Melibre