Rob Holsbeek regeert het LRV in Oud-Heverlee

Rob Holsbeek regeert het LRV in Oud-Heverlee

Bij de start van het nieuwe jaar stonden opnieuw heel wat LRV wedstrijden op de kalender. In de ruiterschool in Oud-Heverlee hield Rob Holsbeek de concurrentie achter zich in de klasse Z. Holsbeek snelde naar de winst met Chelsey KD Z (Clintissimo).

De volledige top vier hield het hout in de lepels en strandde op minder dan een seconde van elkaar.  Holsbeek verwees zo Ben Thiry met Kadee van St Rockes Kapelle (Echo van 't Spieveld). Rob Holsbeek strandde ook op de derde plek met onder het zadel Maybel van het Molenhof.

Net buiten het podium volgde Gunter Lemmens met Kwinta van de Bremboshoeve terwijl Jo Thiry de top vijf afwerkte met Lente van 't Maailand.

In de klasse M hield Sander Torsin de concurrentie van de eindzege. Samen met Dana van Bets bleef Torsin Flo Corthauts met Costaro du GD Coeurcq Z voor. Het volledig podium bleef op minder dan een seconde van elkaar. Eline Lopes volgde op de derde plek met Nette van Kattebeek.

De klasse L kwam op naam van Jo Thiry met Nina van 't Maailand. Het paar werd opgevolgd door Guner Lemmens met Himalaya van de Bremboshoeve en Nell Delgouffe met Zumba van het Waterschoot Z.