Rik Hemeryck en Zoe Conter goed van start in ochtendrubrieken Knokke

Rik Hemeryck en Zoe Conter goed van start in ochtendrubrieken Knokke

In Knokke begon de ochtend met drie rubrieken in de drie verschillende ringen. Zo stond er onder meer een driesterren 1m40 twee-fasen special op het programma, 

Quick results:

1. Clement Boulanger - Vaya de Lacke
2. Davide Kainich - Arian 
3. Marc Dilasser - Indigo Blue Briolley


De Fransman Clement Boulanger en de Spotlight Z dochter Vaya de Lacke schrijven met een tijd van 24.32 seconden de rubriek op hun naam. Hij bleef er zo de Italiaan Davide Kainich voor die met Arian (v. Cornet Obolensky) in 25.83 seconden op de tweede plaats eindigde. Marc Dilasser en de BWP-er Indigo Blue Biolley (v Chacco blue) zien we vervolgens terug op de derde plaats met 26.22 seconden. 

Een vierde plaats was er voor Rik Hemeryck en Cassamoon en Elisa Strubbe stuurde haar Soir des Quarts naar de vijfde plaats. 

CSI2* 1m40

Ook in de tweesterren competitie werd er gestart met een rubriek in het 1m40. Daar was er Ierse winst voor Jack O'Donohue en Larca van Erpecom een BWP merrie van Kashmir van t Schuttershof die hij rondstuurde in 39.12 seconden. Een mooie tweede plaats ging naar Zoe Conter die met Baron d'La Rousserie (v. Lando) een tijd wist te noteren van 39.73 seconden. De Spanjaard Manuel Fernandez Saro en Polca de Olid zien we terug op de derde plaats. 

1m20

In het 1m20 was er een podium plaats voor Stephanie of Andrimont en haar D Day by Lison Z. Het tweetal was hier goed voor een derde plaats. 

Resultaten