Rik Geirnaert wint HROV Grand Prix in Maldegem

Rik Geirnaert wint HROV Grand Prix in Maldegem

Afgelopen weekend kwamen de Oost-Vlaamse springruiters aan de start bij Stoeterij Hidalgo in Maldegem. Op zaterdag avond stond de 1.25m regionale Grote Prijs op het programma. Na een barrage met negen won Rik Geirnaert met de 8-jarige Dalton de la Vie Z( Diamant de Semilly x Oglio).

Het paar bleef nipt voor op Anouk Steyaert met Japrisco Van de Backershoeve (Contact vd Heffinck) en Aubri Noyez met de Calluccio C-nazaat, C'est Chique Nc Z. 

Eveneens foutloos strandde Brent De Schrijver met Liv Good vd Kattevennen Z (Leviso Z) op de vierde plaats voor Robbe Schelfaut. Schelfaut zette de snelste chrono, maar met één springfout strandde hij op de vijfde plek in het zadel van Lalique (Free Style).

Op zondag hield Paul De Stoop de concurrentie achter zich in de 1.20m hoofdrubriek. Samen met Mon Ami (I'M Special de Muze) bleef De Stoop als enige foutloos onder de 34 seconden. Kim De Vleeschhauwer volgde met Lenka Van De Doornakkers (Elvis Ter Putte) op de tweede plaats voor Kristof Moureau met Bariton Z (Berlin).

Voormalig SMS Queen, Anouk Steyaert wist wel de 1.15m proef op naam te schrijven. Steyaert won met haar vertrouwde Japrisco voor Maxine Gaelens met Noblesse Royale (Kannan). Op de derde plaats strandde Vincent De Vlieger met de Emir-nazaat, Flying Picasso.

Resultaten