Pony combinaties imponeren op Tornooi Roeselare

Pony combinaties imponeren op Tornooi Roeselare
Afgelopen weekend werd het West-Vlaams LRV zomerseizoen afgetrapt met het eerste zomertornooi in Roeselare. Zowel de spring als dressuur combinaties kwamen aan de start.

Er werd in de voormiddag gestart onder een stralende zon met de groepsdressuur, waar heel wat podiumplaatsen voor onze West-Vlaamseclubs weggelegd waren. Ponyclub Ardooie kreeg een 2e plaats in het 8-tal Midden. In de reeks 8-tal Licht ging de 3e plaats naar Torhout. In 4-tal Licht was de overwinning voor Zonnebeke. In 4-tal Beginnelingen ging de overwinning naar Middelkerke in de reeks CD en in de reeks AB behaalde Oeselgem de overwinning, de 2 e plaats ging naar Oedelem en behaalde Zonnebeke een 3e plaats. In de reeks 4-tal Midden was de 2e plaats voor Ardooie.

Ook de springruiters waren in goeden doen.

In BB sprong Laura-Marie Bouts (Anzegem) naar de overwinning met haar pony Creepy. In CL ging de overwinning zowel in barema als stijl naar Julie Van Hollebeke (Zonnebeke) met haar pony Sammy. In CM greep Marthe Moors (Oeselgem) net naast de overwinning. Ze behaalde een mooie 2e plaats met Gentille van de Polshoeve. In de hoogste springklasse waren de zusjes Schoonbaert uit Torhout oppermachtig. Lore behaalde met Bakels Cooky de overwinning in stijl en een vierde plaats in barema. Zus Julie reed met Orphee naar de 1e plaats in barema en naar de 2e plaats in stijl.