Pieter De Brabandere en Tom Verduyn regeren in Torhout

Pieter De Brabandere en Tom Verduyn regeren in Torhout

Afgelopen weekend heeft Pieter de Brabandere de 1.30m Grote Prijs in Torhout gewonnen. Het paar sprong op zaterdagavond als enig duo foutloos onder de 39 seconden chrono.

Met één seconde verschil volgde Nadege Taveirne op de tweede plaats met onder het zadel haar Honneur DS (Chatman). De top drie van deze regionale Grand Prix werd afgewerkt door Johan Demolder met Dieter.

Perry Geryl volgde op de vierde plek. Samen met Let's Kiss the Sky bleef de West-Vlaming, Tom Camerlynck met Dario voor.

Eerder domineerde Tom Verduyn de 1.20m rubriek. Verduyn sprong met Mai Star van de Schelpenhoeve (Cassini II) naar de eindzege. Verduyn volgde zichzelf op met Lyon van hof ter Boon, terwijl  Jules Denutte de top drie afwerkte in het zadel van G Star du Cartier.

Nicolas Lambrecht schreef op zaterdag de 1.10m winst op zijn naam. Op de rug van Winsey verwees hij Luna Logghe met Darling Van de Somme naar de tweede plek terwijl Nadege Taveirne zich ditmaal opstelde op plaats drie met Coconut VDB Z.

Op zondag snelde Luna Neirynck naar de winst in de 1.15m hoofdrubriek. Samen met Honey Hof ter Zeedycke (Comes vd Heffinck) bleef de amazone Axelle Vernhes met Cliff en Yana Denolf met Darcouffa voor.

Alle resultaten