Paul Scheirs houdt concurrentie achter zich in Turnhout

Paul Scheirs houdt concurrentie achter zich in Turnhout

Afgelopen weekend heeft Paul Scheirs de concurrentie achter zich gehouden in de VOR Grote Prijs. In Turnhout wist Scheirs als enige de chrono onder de 38 seconden te houden met Haridol S.P. (Concorde van de Helle).

Het paar bleef zo ruim voor op Laurent Nuyens met de 10-jarige Nagano-zoon, Just Daddy P. Jan Mertens werkte het podium af met onder het zadel Miss Mathilde S.V. De Rêve. Net buiten het podium volgde Yoren Maes op de vierde plek.

In deze 1.25m rubriek bleef Maes met M'orange M voor op Schalini Deroo met Key To Succes Mi Amor.

Eerder won Jan Mertens de 1.25m rubriek in het zadel van Malissa. Het volledig podium strandde op minder dan een seconde van elkaar. Mertens bleef daarbij nipt voor op Bert Linten met onder het zadel Dutch. Niels Fockaert vervolledigde het podium met onder het zadel Mambo Van de Kouterhoeve.

De Luikse amazone, Charlotte Philippe won op zondag de 1.15m rubriek. Op de rug van Cordovero By Marstyl bleef de Luikse ruim twee seconden voor op Bram Bosch met Vapriati Van Het Steentje. Simon Caals won eerder de 1.15m proef met Euclides van T&L. Caals volgde zichzelf op met Leffe van de Zandloper.

Alle resultaten