Paris Vandousselaere wint Grote Prijs in Stal De Ark

Paris Vandousselaere wint Grote Prijs in Stal De Ark

Tijdens de WVUR competitie in Stal De Ark het voorbije weekend won Paris Vandousselaere in het zadel van Orchidee II Van de Tombeele (I'm Special de Muze) de Grote Prijs in Stal De Ark. In de proeven voorafgaand aan deze hoofdproef, mocht Sophie Vanhoutte op de rug van Diaz Van T Hoveke (Fuego Du Prelet) al het goud in ontvangst nemen tijdens de 1.10m proef. Merel Verstuyft won met Lucky Star-k Van t Kattenheye (Cooper Vd Heffinck) de 1.20m. Zondag ging de winst in de 1.10m hoofdproef voor pony's naar Apolline Vanoverberghe met Moustache. Later stond Yana Denolf met Darcufa aan de kop van het klassement in de 1.10m voor paarden.

Tijdens de Grote Prijs Divalu Hindernissen in Stal De Ark afgelopen zaterdag was de winst voor Paris Vandousselaere op de rug van de 8-jarige I'm Special de Muze merrie, Orchidee II Van de Tombeele. Op twee volgde Fransman Benjamin Robert op Atlanta, gevolgd door Louise Vanthuyne die met Saido Vd Koutermolen Z (Skill Z) een derde plaats in de wacht sleepte. Net buiten de top drie plaatste Imke Debruyne zich nog met Jembe Van Stal Den Buiten (Toulon).

Merel Verstuyft aan kop van 1.20m proef op zaterdag

In de 1.20m proef voorafgaand aan de Grote Prijs reed Merel Verstuyft naar een eerste plaats met Lucky Star-k Van t Kattenheye. Ze was daarmee sneller dan Maxim Tanghe die W-Happy vd Lindehoeve Z (Weldon D 05) naar een tweede plaats stuurde. Op drie volgde dezelfde Fransman die later het zilver zou claimen in de Grote Prijs, Benjamin Robert, in het zadel van Baldwyn De Chandor (Quaprice Boimargot Quincy).

De 1.10m werd gewonnen door Sophie Vanhoutte op Diaz Van T Hoveke. Julie Devloo werd met Kaylinn K (Connect) tweede, voor Nathan Van Vynckt en Mayla Da Vida (Quality Time).

Apolline Vanoverberghe wint 1.10 Pony Fun Tour ImmoFluisteraar Jeugdcriterium op zondag

Op zondag wist Apolline Vanoverberghe op haar pony Moustache alle concurrentie voor de blijven in een snelle foutloze ronde tijdens de 1.10m pony proef. Op twee volgden Janne Ostyn en Orchid's Citra (Kantje's Carlando), voor Margot Debussche met Drumer King. Als laatste plaatste ook Renée Goethals zich met Petiteflor van het Wilderhof (Quick Star Aristo) op vier.

Als laatste proef van de dag werd de 1.10m Paard Fun Tour verreden. Hier mocht Yana Denolf op Darcufa het goud mee naar huis nemen. Michiel Denoo veroverde met Jack (VDL Cardento) het zilver, Tina Demaker en Kalvarie Deceuninck (Calvaro) reed naar brons. 

Alle resultaten