Overwinning voor Jeroen van Damme in Haasrode Blanden

Overwinning voor Jeroen van Damme in Haasrode Blanden

In Haasrode Blanden werd er dit weekend een LRV wedstrijd gesprongen. Jeroen Van Damme was de beste in de hoofdrubriek. Hij sprong overtuigend naar de overwinning in een barrage met drie combinaties. 

Met Hoela Hoep van't Hof van Payz onder het zadel, sprong hij een foutloze barrage in 44,19 seconden. Hiermee was hij ruim sneller dan Lore Jenne die met Houston op de tweede plaats eindigde. Zij reden eveneens een foutloze barrage en klokten af in 49,30 seconden. Celien Meert en Caheelah De Beafour eindigden op de derde plaats na een foutloze barrage in 49,94 seconden.

Ben Thiry (Aliska vh Roelhof Z) en Tom Wordemans (Gazelle vh Pallieterhof) vervolledigden de top vijf.

Klasse M

In Klasse M was Brecht Bruyninckx de beste. Hij reed Irish Van't Elzenhout foutloos rond in 37,97 seconden. Jonathan De Souter en Isaura van't Smiske volgden op de tweede plaats. Zij hielden de nul op het scorebord en finishten in 44,24 seconden. Axelle Claessens en Oke van het Meierhof eindigden op de derde plaats na een foutloze rit in 45,56 seconden. 

Klaar Elsen (Milou Flush) en Marijke Thiry (Ona vh Roelhoef) eindigden respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats.

Klasse L

Juul Mertens en Helios M eindigden op de eerste plaats in het Klasse M. Ze hielden de nul op de teller en finishten in 42,62 seconden. Stephanie Coomans (Joy dr Winghe) en Arne Costermans (Kitty Van't Elzenhout) vervolledigden het podium.

Klik hier voor alle resultaten