Ivan Dalton houdt Boris Mauroy en Sam Polleunis van de overwinning in Ternat

Ivan Dalton houdt Boris Mauroy en Sam Polleunis van  de overwinning in Ternat

In Ternat, bij de familie Vanderhasselt, staat deze week een nationale GOLD wedstrijd op de agenda. In de 1.40m hoofdrubriek op vrijdag wist enkel Ivan Dalton de chrono onder de 65 seconden te houden met zijn Landiamo S.

Met de achtjarige Andiamo-zoon, Landiamo S overwon Dalton op Boris Mauroy met onder het zadel Easy du Friou (Diarado). Sam Polleunis vervolledigde het podium in deze 1.40m rubriek met Jackson (Diamant de Semilly).

Net buiten het podium volgde Stephan Verschuere op de rug van Koen De Waele's gefokte, Iluna KDW Z. Philippe Vanderhasselt vervolledigde op thuisterrein de top vijf met Fenne.

In de 1.30m rubriek wist Joy Demuynck de concurrentie achter zich te houden. De Oost-Vlaamse amazone sprong naar de overwinning met Joy's Dreamgirl Leeuwerikenhof (Kashmir van Schuttershof). Donaar Brondeel volgde op de tweede plek in het zadel van Just Biscuit van het Vlierhof terwijl Anthony Welles de top drie afwerkte met onder het zadel Madonna Quality.

In de 1.20m rubriek overwon Iris Vanderschueren met Bedsy. Boris Mauroy vervolledigde het podium in deze rubriek met respectievelijk Caruso de la Pomme en Felicita Du Caillou op een tweede en derde plek.

Uitslag