Olivia Vranken moet Kato Van Riel voorlaten in hoofdrubriek van Turnhout

Olivia Vranken moet Kato Van Riel voorlaten in hoofdrubriek van Turnhout

Op de Trens jumping in Turnhout waren heel wat regionale ruiters paraat om hun beste beentje voor te zetten. In de hoofdrubriek op zondag werd het een strijd voor de overwinning tussen de amazones Kato Van Riel en Olivia Vranken. Uiteindelijk was het Kato Van Riel die er aan het langste eind trok. 

In de 1.05m hoge proef was het Kato Van Riel die met Amourette Tilia (v. Sandro Boy Junior) die de winnende tijd van 29,24 seconden wist neer te zetten. Hiermee was ze Olivia Vranken net te snel af. Zij kon rekenen op Lector (v. Der Senaat 111) om de tweede beste tijd van 31,40 seconden neer te zetten en mocht het zilver in ontvangst nemen. De top drie werd aangevuld door Levi Van den Bempt en Bling Louise (v. Unaniem) die finishten in 33,37 seconden. 

Ronald Krijnen en Qarmilla van het Geeneinde (v. Karmel van de Watering) werden vierde en verwezen hiermee Lahja Feremans en Pasadena V. T Recht Eind (v; Boyfriend du Seigneur) naar de vijfde plek. 

Febe Liekens en Olivia Vranken delen hoofdprijs in 95cm proef 

In de 95cm rubriek mochten Febe Liekens en Olivia Vranken de eerste plaats delen. Liekens kon hiervoor rekenen op Illja van de Vinusakker (v. Toulon) en Vranken reed ook hier met Lector (v. Der Senaat 111) een sterke ronde. Maya Hendrickx en Gentle (v. D) werden derde. 


Klik hier voor de resultaten. 

Foto: FB Sabine Clerix