Niki Geenens 'Jumps OUT-da-Space' in Opglabbeek

Niki Geenens 'Jumps OUT-da-Space' in Opglabbeek

Vanavond staat de SMS League finale op de agenda in Opglabbeek. Gisteren werd de aftrap gegeven van de jaarlijkse Euregio wedstrijd. In de 1.10m hoofdrubriek snelde Niki Geenens naar de winst met haar eigen Gazelle van de Vaelenberg (Toulon).

Het paar bleef nipt voor op Jasper Doucé met de 15-jarige Balougran Z-merrie, Beloutch D'Ealster Z. Stephanie Storms vervolledigde het podium met In the Mood. Net buiten het podium sprong Axelle Druyts Hens met Fleur d'Hiver ( Querlybet Hero) naar de vierde plek. Marijke Gabriels werkte de top vijf af met Exclusive Lady Rv (Chin Chin).

In de 1.00m junioren rubriek hield Wout Michiels de concurrentie achter zich. Samen met Burissa hield Michiels als enige de chrono onder de 27 seconden. Op minder dan een seconde verschil volgde Chiara Christiaens met de 13-jarige Alien Drum. De derde trede van het podium kwam op naam van Laurentine de Bel met onder het zadel Vincent (Pilot).

Op 90cm sprongen zowel junioren, senioren als pony's. Bij de pony's kleurde de winst Nederlands dankzij Noa Dransen met Mora van het Koetshuis. Delphine Leys won de 90cm junioren rubriek op de rug van Irrosso van d'Hoef (Carosso VDL). Witse van der Veken en Midway schreven de senioren winst op hun naam.

Alle resultaten