Niki Geenens en Louis-Victor Stockman schitteren in Euregio Grand Prix's van het Azelhof!

Op zondag werd in het Azelhof de 1.20m New Year's Euregio Grand Prix verreden. Na een barrage met niet minder dan 23 combinaties hield Niki Geenens de concurrentie achter zich. Geenens won pijlsnel in het zadel van Helios Van de Spelonckhoeve

Geenens en de 16-jarige zoon van Dulf van den Bisschop bleven als enige foutloos onder de 32 seconden. Het paar bleef zo net geen halve seconde voor op Lisa Ceunen met onder het zadel Cabris van het Ringboomhof (Calvados Z). Het Nederlandse duo, Gaby vd Bruggen en New Star (Dublin van Overis Z) volgden op plaats drie op ruim één seconde verschil.

Net buiten de top drie zette Geenens de kers op de taart en sprong eveneens naar de vierde plaats, ditmaal in het zadel van de sBs-merrie, Ho-Chi (Toulon). Lokale springruiter, Nico van der Plaetsen vervolledigde de top vijf met zijn vertrouwde My Secret of Usie (Emerald).

Julie Van Schevensteen wint 1.10m finale

In de 1.10m finale werd het een 'close-call'. Het volledig podium strandde op ongeveer één seconde verschil van elkaar. Julie Van Schevensteen verwees daarbij Niki Geenens naar de tweede plaats. Van Schevensteen won met haar 14-jarige Quickly (Le Coultre de Muze). Eerder in de week plaatste het duo zich meermaals. Geenens volgde op het podium met Gazelle van de Vaelenberg (Toulon), voor Janne Caals met Quizz van de Zandloper (Corydon van T&L).

Louis-Victor Stockman wint pony Grand Prix!

De 1.10m Pony Grand Prix kwam ten prooi van Louis-Victor Stockman en zijn 11-jarige Berktzicht Scharoma (Oosterbroek Francois). Het duo klokte foutloos af in 30,62 seconden en bleef zo net geen twee seconden voor op Marie Delen met onder het zadel Nobel v/d Goorhoeve (Principal Dream vd Delthoeve). Marie-Lynn Heuring vervolledigde de top drie op de rug van de Fahran-zoon, Ungaro.