Niki Geenens en Janne Ostyn scoren op slotweek Stal Vincent Martens

Niki Geenens en Janne Ostyn scoren op slotweek Stal Vincent Martens

Niet alleen de 1.35m Krismar Horse Trucks Grote Prijs stond afgelopen weekend centraal bij Stal Vincent Martens. Tijdens de afsluitende week van het indoorseizoen zette de Oost-Vlaamse amazone ook de nevenrubrieken naar haar hand. Ze regeerde samen met Jan Claeys ook de GP (lees hier).

In de 1.25m rubriek won Geenens met onder het zadel haar vertrouwde Toulon-nazaat, Gazelle van de Vaelenberg. Het duo was ruim vier seconden sneller dan David Malfait met onder het zadel Hotspot. Tom Verduyn werkte het podium af met Nithard van de Peerdenhoeve.

Het paar werd opgevolgd door Jan Claeys die in het zadel van Neske voor bleef op Iris Vanderschueren met Bedsy.

Ook de 1.15m proef kwam op naam van Geenens met Gazelle. Koen Gelaude volgde op ruim één seconde met Ginger onder het zadel. De top drie in deze proef werd afgewerkt door Jean-Mathis Goossens met Vitesse.

Janne Ostyn pony winnaar

Op zondag stonden de pony's centraal. In de 1.10m Pony Grand Prix hield Janne Ostyn de eer aan zich en won als enig dubbel foutloze met Kastaar.  Chloé Van de Walle volgde met Silver van 't Ameldonk.

Van de Walle en Silver moesten ook in de 1.00m proef een ander duo voor zich dulden. Daarin won Merel Wittebolle met onder het zadel Ranger. De top drie werd er afgewerkt door  Janne Ostyn met Kastaar.

Alle resultaten