Niki Geenens en Anouk Steyaert verzekeren girl power in Aalter

Niki Geenens en Anouk Steyaert verzekeren girl power in Aalter

Afgelopen weekend stond de laatste kwalificatie van de JM Indoor Masters op de agenda in Aalter. Op zondag snelde Niki Geenens met haar vertrouwde Helios vd Spelonckhoeve (Dulf vd Bisschop) naar de 1.20m eindzege.

Het paar bleef ruim twee seconden voor op Nicky Scheirs met Mayden van het Avenhof. Louis Strubbe vervolledigde de top drie met Contiga onder het zadel. De combinatie werd opgevolgd door Sandra Guilbau met Inka van Paemel terwijl de vijfde plaats werd ingenomen door Jean Jacques De Cock me Kawlity from Zellik.

De 1.20m junioren rubriek kwam op naam van Anouk Steyaert. De #JumpingSMS-Queen van 2019 won met Japrisco Van de BAckershoeve (Contact vd Heffinck) voor Simon Caaels met Leffe van de Zandloper. Lise Fol vervolledigde het podium met Jazz Mira

Net buiten het podium strandde Zora Delplace met Vaville De Sarty jc op de vierde plaats voor Alexy Callewaert met onder het zadel Copperfield.

Ook de 1.10m rubriek kwam op naam van Geenens. De Oost-Vlaamse snelheidsamazone loodste ditmaal haar Gazelle vd Vaelenberg (Toulon) naar de winst. Met ruim drie seconden verschil volgde Daphne Steenssens op de tweede plaats. Samen met Etna E bleef de amazone Dries Goethals in het zadel van Gipsy Odea Du vlist voor.

Simon Caals schreef de 1.10m junioren rubriek op zijn naam. Op de rug van Euclides Van T&L (Toulon) verwees Caals Amber Vandaele me ruim één seconde verschil naar de tweede plaats. Vandaele en Hederia van t Hoogste Hof werden opgevolgd door Jade Vanstallen met Calimero van het Schaarbroek Z.


Zelf richting Jumping Mechelen om te supporteren? We geven deze week GRATIS Tickets Weg! KLIK HIER