Niki Geenens besluit topweekend met Grand Prix winst

Niki Geenens besluit topweekend met Grand Prix winst

Geenens kan over een erg succesvol weekend spreken. Niet alleen schreef ze de titel van regionale amazonekampioene op haar naam, ze won ook de Grand Prix over een hoogte van 1m20. In Stal Baukeland was ze de snelste in het zadel van Helios vd Spelonckhoeve (v. Dulf vd Bisschop x Rolls Royce). Het duo klokte af in 36,76 seconden. 

Kristof Moureau volgde op de tweede plaats. Voor hem was er een foutloze ronde in het zadel van Bariton Z. Het duo stopte de chrono na 38,62 seconden. Jonas Troubleyn en Amourette Z vervolledigden de top drie. Zij kregen één springfout achter hun naam en klokten af in 40,52 seconden. 

Liese Desomviele (Mademoiselle du Zoute) en Paul de Stoop (Robin de Fagnet) vervolledigden de top vijf.

Ook in het 1m10 was Niki Geenens de beste. Dit keer zadelde ze Geena Lisa (v. Conterno Grande) om in 27,99 seconden foutloos ronde te springen. Kiano Teirbrood en Best-Mix It's Me volgden op de tweede plaats. Zij noteerden eveneens een foutloze ronde achter hun naam en klokten af in 31,33 seconden. Daphne Steenssens en Etna E vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 31,35 seconden. 

Voor Freya Heirbaut (Folia van de Boslandhoeve) en Florence de Brabander (Jonkvrouw van het Landjuweel) was er respectievelijk een vierde en vijfde plaats.

Klik hier voor alle resultatenhttps://app.equibel.be/prg/results/event.php?eid=97472&d=CS