Nick Vranken ijzersterk in Grote Brogel

Nick Vranken ijzersterk in Grote Brogel

Zes combinaties kwalificeerden zich voor de barrage in de klasse zwaar afgelopen weekend. Op de LRV wedstrijd in Grote Brogel wist Nick Vranken als enige het verkort parcours foutloos af te werken met Callano Z.

Samen met de zoon van Conversus bleef Vranken zo voor op Danny Loos met Kinky Boy van het Gildenhof. Met één springfout bleef het duo voor op Luc Geerts die in het zadel van Kabisto het podium afwerkte.

De snelste chrono kwam op naam van Gunter Lemmens. Lemmens was ruim drie seconden sneller als de winnaar maar tikte twee balken uit de lepels. Met Ciara L Z goed voor de vierde plaats terwijl Zoe Antheunis de top vijf afwerkte op de rug van LAdy Gaga E.

Nick Vranken won ook de klasse M. Op de rug van Maartje Van het Heidehof (Toulon) bleef Vranken Gitte Wuyts met Iblesse van de Dijkhoeve voor. De top drie in deze rubriek werd afgewerkt door Peter Pinxten met Nel P.

Vranken maakte het feest compleet door zijn Fleur van het Heidehof ook in de klasse L naar de overwinning te sturen. Wout Loenders (Havanna Miltoo) en Danny Loos (Obi-Wan Kenobi) volgden op het podium. De eerste klasse L kwam op naam van Ferdy Buckinx die met Hianka voor bleef op Johan Daenen met Cooper Z en Ann Grevendonck met Ascona-L Z.

Alle resultaten